Top

Notícies sobre la BS

A continuació es mostren les notícies relacionades amb la Berga Santpedor

Servei de transport de bicicletes anulat

A una setmana de la Berga Santpedor i vist el poc nombre d'interessats en el servei que oferia l'empresa ENJOY PYRYNES per a transportar les biciclestes de Santpedor a Berga, hem decidit anular aquest servei.

Per qualsevol cosa, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Santpedor, dilluns 5 de novembre de 2018

Transport de bicicletes Santpedor a Berga

Amb la finalitat de facilitar la logísitica als participants, enguany, des del Club Esportiu 2x2 Santpedor hem establert un conveni de col·laboració amb una empresa especialista i dedicada de transport de bicicletes. En aquest cas, el transport sortirà de Santpedor el dia de la Berga Santpedor i pujarà les bicicletes fins a Berga.

Transport de bicicletes

El servei de transport de bicicletes és extern a la organització de la Berga Santpedor i al Club Esportiu 2x2 Santpedor i serà realitzat per l'empresa:

ENJOY PYRINEES S.L
Plaça de la Vila nº 10
17170 Amer (Girona)
972 430 413 | 646 027 372
CIF: B55140438

Al ser un servei ofert per una empresa externa i que la inscripció i el pagament el realitza el/la participant directament amb l'empresa ENJOY PYRINEES S.L., eximeix el Club Esportiu 2x2 Santpedor de qualsevol responsabilitat derivada d'aquest servei.

El preu per a aquest servei és de 15€ per bicicleta i s'ha d'abonar a ENJOY PYRINEES S.L. Aquest import inclou el servei de transport i una assegurança. El preu no inclou el servei de transport del participant, que si ho desitja, pot contractar el servei d'autobús al realitzar la seva inscripció a la Berga Santpedor.

IMPORTANT: Només es realitzarà el servei de transport de bicicletes si hi ha un mínim de 35 inscripcions. La data límit d'inscripció serà el divendres dia 2 de novembre.

En relació al procediment de la reserva necessitaríem que la gent interessada ens enviés un correu a info@bicicarril.com amb les seves dades personals:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Adreça
  • Telèfon de contacte
  • Tipus de bicicleta que portaran

En el cas que 2 o 3 persones (família, grup d’amics...) vulguin fer la reserva del servei de transport de bicicletes però el pagament només el faci un d’ells, necessitaríem que ens passessin les dades de cada un d’ells i que ens especifiquessin qui dels 2 o 3 faria el pagament i el seu corresponent correu electrònic (en el cas que no sigui el mateix des del que ens han enviat la petició del servei de transport de bicicletes).

Per últim, pel que respecte al pagament, una vegada tinguem més de 35 inscrits, els contactarem via correu electrònic amb el nostre número de compte per tal que ens facin una transferència.

La càrrega de les bicicletes als vehicles de transport s'efectuarà des de les 5.30 fins les 7.00 a la Plaça del Sindicat de Santpedor i l'arribada a Berga serà aproximadament a les 7.45 hores al pavelló d'esports.

Santpedor, dimarts 30 d'octubre de 2018

La Berga Santpedor serà més sostenible!

Un dels reptes per als clubs esportius és adaptar-se a l’entorn tan ràpidament canviant que tenim a l’hora que apostem per mantenir les nostres activitats.

Aquest any hem decidit eliminar els gots de plàstic d’un sol ús dels avituallaments i substituir-los per un de reutilitzable i plegable que entregarem a cada participant. Hem fet un esforç econòmic, que forma part d’un treball de conscienciació que pensem que ens pertoca.

Gots Berga Santpedor

Estimem allò que fem i també estimem el nostre territori. Pensar a no incrementar les deixalles i que a partir de l’11 de novembre la gent que fa la BS vagi a les curses amb el seu got és un objectiu possible que esperem que compartiu. Piquem l’ullet a les iniciatives que volen aconseguir un món millor.

Santpedor, dissabte 27 d'octubre de 2018